BABBEL PÅ MORRAN

God morgen dere ♥

I dag er vel dagen hvor folk har startet på jobb/skole, jeg må si at jeg er litt glad at jeg bestemmer over hvordan dagene mine skal være. Iallefall i dag.. hehe.
Jeg har allerede vært våken i noen timer, noen netter har jeg tendens til å våkne og ikke få sove igjen. ( Utrolig irriterende ). Har en liten anelse om at jeg har sykt dårlig døgnrytme.. men siden kjæresten min har hatt juleferie så har det vært en del netter med filmtitting og da kan søvna bli litt nedprioritert.Selfølgelig har jeg klart å miste laderen til kamera mitt så i dag vet jeg iallefall hva jeg skal kjøpe. Så fort mamma har våknet skal vi ta turen til sarspborg for jeg er virkelig nødt til å skaffe meg busskort nå som jeg bor i skogen ( omtrent ). også er jeg blitt lovet en tur innom Rygge for å handle litt små ting til leiligheten.

ER DET NOE DERE VIL JEG SKAL BLOGGE OM ? tar i gjerne mot tips!


  2 kommentarer på "BABBEL PÅ MORRAN"

Postet av: Iselin Renée
Håper du får en fin dag :)
02.01.2017, 09:47
URL: http://www.iselinrenee.blogg.no
Postet av: Thea Olavesen
Iselin Renée: tusen takk :) i lige måde :)
02.01.2017, 11:10
URL: http://theaolaves1.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Thea Olavesen, 21 år & er fra Fredrikstad. Her på Bloggen skriver jeg mest om hverdagen,sminke,tips,livsstilsendring og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: thol-95@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits