SIDEN SIST

Hei dere♥

Nå tenkte jeg det var på tide å komme med en liten oppdatering til dere. I de siste dagene har jeg måttet fått ordnet en søknad som skulle vært gjort for lenge siden, prøvd å gå turer og jeg har tvinget meg selv på uvanlig diett.

Det har seg sånn at jeg skal inn til Moss om 9 dager og jeg er super stressa for det. Jeg bør egentlig ikke være det fordi tallet på vekta er mindre enn det den var sist men hver gang jeg har vært på kontroll så forteller de meg hvor flink jeg er. Selfølgelig vet jeg at man ikke kan gå ned så mye hver gang men nå tar jeg siste innspurt med å gjøre akuratt hva jeg må gjøre til hver time.


Bloggen blir nok litt nedprioritert de nærmeste dagene men jeg kommer sterkere tilbake veldig snart!♥


  1 kommentarer på "SIDEN SIST"

Postet av: Laila/ mamma
Hei du er kjempe flink jenta mi, erså stålt av deg❤ Dette her klarer du så fint.❤ husk at du har mange som støtter deg. Stå på ❤ klem fra din Mamma
18.01.2017, 22:08

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Thea Olavesen, 21 år & er fra Fredrikstad. Her på Bloggen skriver jeg mest om hverdagen,sminke,tips,livsstilsendring og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: thol-95@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits