JEG SATT FAST I SVERIGE

Hei dere♥ Jeg tenkte å lage videoblogg til dere som jeg kort forklarte hvorfor jeg er blitt plutselig blitt borte men det finnes da grenser for mye trøtthet det går ann å vise. Det har seg sånn at jeg har ikke sovet et sekund i natt, pågrunn av en heftig forskjølelse, dermed er målet å være våken i 30 timer.. iiik.I det siste har jeg blandt annet prøvd å ta meg en tur sverige, ja jeg sier prøvd. Det har seg sånn at jeg og mamma skulle ta en liten jentetur til Sverige slik at jeg kunne få kjøpt meg min kjære ProPud, den lykken varte IKKE lenge for å si det sånn. Da mamma var på vei for å plukke meg opp så begynte bilen å lage merkelig lyd så vi tok med oss pappa for å forsikre oss.. haha. Da vi hadde vært å handlet litt småvarer skulle vi videre til maximat så ville ikke bilen starte. JA vi satt stuck i Sverige. Jeg må le for det er så typisk min flaks. Det endte med etter ca 3 timer ble vi hentet av Falck som kjørte oss hjem til Fredrikstad.


I dag kommer ikke Anders hjem før ikveld, så jeg tar turen hjem til mamma og pappa for å spise middag ( penger spart.. haha ) 
Jeg har planer om å videoblogge litt i dag. Tanken har slått meg ved å videoblogge en gang i uka. Hvordan høres det ut ?


  2 kommentarer på "JEG SATT FAST I SVERIGE"

Postet av: Laila Marina
Så kjeldelig med bilen deres:/

Jeg syns alltid det er skikkelig gøy å se videoblogger, men tørr aldri lage noen selv.

Ha en fin mandat :)
06.02.2017, 13:31
URL: http://lailamarina.blogg.no
Postet av: Thea Olavesen
Laila Marina: haha jaa :) så bra, skjønner det ;) ha en fin mandag du også :)
06.02.2017, 14:58
URL: http://theaolaves1.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Thea Olavesen, 21 år & er fra Fredrikstad. Her på Bloggen skriver jeg mest om hverdagen,sminke,tips,livsstilsendring og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: thol-95@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits