JEG MÅ GI MEG


Hei dere♥

Da jeg startet denne bloggen var jeg veldig på at jeg skulle ta med dere på denne reisen jeg er på, noe jeg føler at jeg har gjort men det mye jeg også ikke kan dele fordi jeg har på en måte taushetsplikt. Nå føler jeg at bloggen må bli satt litt til side. Grunnen er veldig enkel, motivasjonen er helt nede. Jeg føler at blogge for å blogge det blir bare dårlig og det har jeg merket her nå i det siste. En annen grunn er at jeg er bare et menneske som ikke klarer alt på en gang så jeg er virkelig nødt til å prioritere helsa mi. Jeg er utrolig takknemlig for hver en av dere som har vært med meg og virkelig støttet og heiet på meg. Dere har hjulpet meg på gode og dårlige dager.
TUSEN TAKK♥

Det vil ikke si at jeg blir borte for godt men en lang pause blir det.


  3 kommentarer på "JEG MÅ GI MEG"

Postet av: Frøken Ribsskog
Gjør som Forsvaret. Les johncons-blogg.
Postet av: Victoria Larsen
Så bra du prioriterer helsa di! klem!
04.03.2017, 15:07
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: Malin Therese
Stå på jentami! Bra at du prioriterer helsa først ;) Lykke til, heier på deg! <3
13.03.2017, 14:48
URL: http://nouw.com/malinthereses

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Thea Olavesen, 21 år & er fra Fredrikstad. Her på Bloggen skriver jeg mest om hverdagen,sminke,tips,livsstilsendring og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: thol-95@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits