hits

Det er noen som lurer på hvordan det kunne gå så galt med denne jenta når det kommer til matvaner, jeg forstår at det er noe man kanskje ikke buser ut å spør om så det å gå rundt grøten er faktisk ikke noe vits, for her kommer svaret.

Om jeg har et direkte svar på hvorfor jeg ble så glad i mat enn de " normale " kan jeg kanskje ikke svare på for det har vel egentlig alltid vært sånn. Hadde folk rundt meg som prøvde å stoppe denne enorme tallerken? svaret er ja, flere ganger i året fra da jeg var 11 til jeg ble 21. 

Jeg har alltid forstått at jeg var alltid den store i familien og i vennegjengen, men jeg så det ikke som et problem. Jeg virkelig elsket dette her, at jeg kunne spise mer enn alle andre. Men viste jeg folk rundt meg hvor mye jeg spiste ? omtrent aldri. 
Hadde vi gjester, da var tallerken så liten som den aldri hadde vært før, det hadde vært en skam å faktisk vise hvor mye jeg spiste. De ville få et sjokk.

Som jeg ser det nå så er det helt utrolig at det måtte ta så mange år for jeg virkelig skulle innse hva jeg gjorde med min egen kropp, jeg hadde det jo helt fantastisk men kroppen skrek etter hjelp.

For litt over 1 år siden så tok jeg noen tester for det syntes at jeg var så nær diabetes 2 og plutselig sa det pling. Det har påvirket folk rundt meg og det skulle ikke jeg ha. Jeg ble henvist til Moss sykehus og dermed har fått hjelp der. Det å spise sunt og variert for en jente som egentlig hele sitt liv er vant med " døtte i trynet " er ikke bare lett. 

Jeg har kommet langt men har en lang prosess foran meg for denne prosessen varer livet ut. Jeg er ikke på slanker´n jeg er på en livsstilsendring. En livsstilsendring som krever masse jobb, mange dager kan det være det letteste på denne jord men de andre dagene kan være knall harde sånn at man føler man vil gi opp og tenker " hvorfor gjør jeg dette igjen " 

Da er det så utrolig godt med mennesker rundt deg som kan bare sitte der å høre og komme med de ordene du faktisk trenger. Jeg har fått en enorm viljestyrke av dette, med tanke på folk jeg har blitt kjent med gjennom denne reisen og hvor mye dette betyr, for dette skal jeg klare.


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
THEA OLAVESEN
Hei, mitt navn er Thea Olavesen, 22 år og kommer fra byen Fredrikstad.


Legg meg til som venn
Arkiv


· April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.