DER VAR¨A TELBAKE

Hei dere

På søndag kom vi hjem fra Sørlandet etter å ha vært der i 5 fine dager. Vi har kjørt mye båt, fisket, spist god mat og rett og slett bare koset oss.
Nå blir det noen dager hjemme også går turen videre til Engelskviken i 2 uker. Denne sommeren skal vi bare tilbringe i Norge.


Merker det er litt lenge siden jeg har vært på tastaturet men skal bli bedre.
Tror dere jeg har fått ordnet meg noe kamera ? neh. Men håper å få gjort det denne uken

Gjerne kom med bloggtips, for denne blogghjernen har tatt en altfor lang pause.

STARTEN PÅ NOE NYTT

Hei dere♥

Vel nå måtte jeg logge inn å skrive litt til dere, jeg har virkelig savnet å oppdatere dere. Da jeg tok denne pausen så må nok motivasjonen tatt en ferie sammen med bloggen. Det har vært utrolig slitsomt å være flink men føle å ikke prestere bra nok. Jeg & Anders har flyttet inn i en splitter ny leilighet og motivasjonen er større enn noen gang. Jeg er så klar for å gi alt jeg har.
Kamera mitt ble litt skada imens vi flyttet men jeg føler at jeg lever for å løse problemer. Jeg skal nok få fikset det iløpet av uken.


Bloggen kommer nok ikke til å bli like mye oppdatert i første omgang men når jeg føler og har noe å dele.

 

JEG MÅ GI MEG


Hei dere♥

Da jeg startet denne bloggen var jeg veldig på at jeg skulle ta med dere på denne reisen jeg er på, noe jeg føler at jeg har gjort men det mye jeg også ikke kan dele fordi jeg har på en måte taushetsplikt. Nå føler jeg at bloggen må bli satt litt til side. Grunnen er veldig enkel, motivasjonen er helt nede. Jeg føler at blogge for å blogge det blir bare dårlig og det har jeg merket her nå i det siste. En annen grunn er at jeg er bare et menneske som ikke klarer alt på en gang så jeg er virkelig nødt til å prioritere helsa mi. Jeg er utrolig takknemlig for hver en av dere som har vært med meg og virkelig støttet og heiet på meg. Dere har hjulpet meg på gode og dårlige dager.
TUSEN TAKK♥

Det vil ikke si at jeg blir borte for godt men en lang pause blir det.

10 TING DERE KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

♥ KJØKKENET : Altså dette temaet her er noe jeg er utdannet i så det kan høres litt rart ut. Jeg er veldig glad i å lage ordentlig god mat noen dager er det digg å bare ta kyllingen i panna med noen grønnsaker.. 

♥ SPRÅK : Jeg er veldig glad i å se på Youtubere så når jeg er ferdig da snakker jeg norsk/engelsk.

♥ GRÅTING : Hvis jeg ser en film med mennesker og dyr og begge blir skadet, kan jeg begynne å grine på grunn av dyret og ikke mennesket #animallover

♥ MUSIKK : Altså det går ikke en dag uten favoritt sangene må på. Før skrev jeg sanger og spilte de inn, men etter virus på stemmebåndet en DEL ganger ble det til at jeg sluttet med det. Desverre

♥ FILMER : Jeg kan ikke se på filmer som handler om zombier/Haier. (" reeelax thea, det er film ")♥  SLAPPE AV : Hvis det er en dag jeg er syk så tar jeg aldri tiden til å finne roen til å bli frisk igjen for det er som regel alltid noe jeg må gjøre

♥ RYDDING : Gjerne kall meg kontroll freak men rotete i kjøkkenskap og skuffer, takler jeg ikke.

♥ ANDERS : Mitt første møte med Anders var på bussholdeplassen utenfor min tidligere arbeidsplass 

♥ LÆRLING : Da jeg begynte som lærling som jeg skulle være i 2 år men ble nesten 1 år ekstra på grunn av magesmerter

♥ FØLSOM : Jeg har alltid vært følsom. Føler jeg at noen snakker litt hissig til meg kan tårene fort komme uten at jeg har noe kontroll over det.

UKENS BLOGG


Denne ukens blogg ble Liv hege Schilvold! Da jeg tittet innom bloggen hennes ble jeg helt stuck da jeg leste et innlegg som mange sliter med. Jeg syntes det er utrolig sterkt å kunne skrive om det, dere kan lese innlegget HER . Hun er også ganske flink på fotografi og det er noe jeg setter ganske høyt på lista. Designet er ganske rent og det er det jeg liker.

Dere kan lese bloggen hennes HER

EI LITA OPPDATERING

Hei dere♥

Nå i dette øyeblikket sitter jeg i favoritt kroken til mammaen til Anders, ekstremt frossen pågrunn av blogg bilder. Tenkte egentlig bare å oppdatere litt, dagene går liksom i det samme om dagen. Det er nok også derfor motivasjon ikke er helt på topp men tro meg jeg jobber med saken.

I dag blir det familie B-day til lillesøsteren til Anders så det blir en fin kveld med mye prat og god mat.

 

VIL DU BLI UKENS BLOGG

Hei dere♥

Jeg vet ikke hvor lenge jeg har sittet å tenkt på hva jeg egentlig skal blogge om, ikke bare i dag men fremover. Bloggsperre er slitsomt.
Derfor måtte jeg ty til google for å få tips. Dette har jo alltid vært populært.
Derfor kjører jeg i gang ukens blogg!

Alt du trenger gjøre er:
♥Kommentere bloggen din 

Så skal jeg sjekke ut og kåre vinneren i løpet av helga 

JEG HAR IKKE ORD

God morgen dere♥

Først og fremst må jeg bare få takke for utrolig fine kommentarer på forrige innlegg, det setter jeg utrolig stor pris på. Jeg har virkelig ikke ord.
Jeg kjente klump i magen da det ble publisert fordi det er noe som sitter skikkelig inne.I går startet dagen med å dra til mamma og pappa for å kunne ta en ( eller flere ) kopp kaffe. Jeg er rimelig fornøyd med kaffemaskinen vi har her hjemme men traktekaffe kan være godt innimellom det også.. haha.

Videre så tok jeg og mamma turen innom forskjellige butikker og jeg fikk et helt trenignssett, YAAAS.
Alltid godt med litt nye treningsklær når motivasjon tar en demper så nå er jeg gira for å gi fullt kjør fremover.

I dag blir fokuset på å trene og få i meg nok mat, jeg merker at jeg ikke får i meg nok som jeg egentlig skal.

HVA SKAL DERE I DAG ? 

JEG ER FOR KJEDELIG

God kveld kjære lesere♥

I går var jeg super gira på å lage videoblogg, jeg var så klar og den ble egentlig ganske bra i førsten men så bare gikk det rett i glemmeboka. I går redigerte jeg videoen men hallo dere hadde sovnet av den, jeg var rett og slett for kjedelig. Dermed skal jeg prøve å få laget en video i morgen ( super gira, haha ) anders skal være med i den så det blir bra.

I dag har ikke formen vært helt på topp så jeg har brukt tiden til å slappe av og se film. 

HVILKEN TYPE VIDEO TROR DERE DET BLIR ?

KAN DIN INSTAGRAM GI MEG MOTIVASJON ?HVA ER DIN INSTAGRAM ?

 

ER IKKE FORNØYD MED VALENTINESDAY

God formiddag dere ♥

Ja jeg regner med at dere vet hvem dag det er i dag. Hvem kan ikke ha fått med seg det? Facebook & insta bare spammer med valentinesday innlegg.
Selvom jeg er i et forhold er jeg egentlig ikke så fornøyd med at vi har denne dagen i Norge. Hvorfor vise kjæresten sin kjærlighet akkurat i dag når man kan gjøre det hele året. Jeg og Anders er veldig flinke på å sette av tid til hverandre, spise god mat og gi hverandre en oppmerksomhet uten at det skal komme en dag som sier at man må gjøre det.Om du har kjæreste eller er singel så håper jeg dere uansett får en kjempefin dag som alle andre dager♥

BILDER FRA DAGEN

Hei dere♥

Jeg har en sånn greie at hver kveld jeg går å legger meg så tenker jeg på et tidspunkt når jeg skal stå opp dagen etter. I dag ble det litt lenger enn planlagt så tidskjema mitt kan jeg egentlig bare glemme. Sto veldig fort opp da jeg så klokka var 12.. haha det pleier ikke å skje meg. Jeg hadde selfølgelig klart å glemme og ta opp brød så dermed måtte jeg ty til havregrøt. Anders sa til meg i går kveld at jeg skulle ikke la han sove hele dagen for han måtte til frisøren og jeg bare " haha okei " i dag når klokka nærmet seg halv 1 da var å på tide å stå opp for han. Den dyna frista nok mer for han enn å dra til byen men da hadde jeg ikke noe valg. Et lite glass vann. Da skal jeg si dere at han kom seg opp ja.. haha.

Jeg merker jeg er veldig detaljert når jeg egentlig ikke vet hva jeg skal skrive om.. så tror vi lar resten av dagen ligge.

 

10 TING SOM IRRITERER MEG

♦ Når du har sett ferdig alle tilgjengelige sesonger av favorittserien din på netflix, og du må vente i evigheter til neste sesong kommer ut

♦ Når folk bare har øynene sine på mobilen å ikke følger med på hva du sier ( Ja det er 2017 men hallo )

♦ Folk som har alltid noe å klage på. ( positivitet, hørt om det ? )

♦ Folk som ikke unner andre ting.

♦ Å vente på folk som er forsinket ( har du en avtale så har du en avtale )♦ Jenter som sier de er feite og drar på mc donalds etterpå ( seriøst ? )

♦ Sokker som forsvinner ( hvor havner de ? )

♦ Minus på kontoen ( why ? )


♦ Når jeg våkner på morran og ingenting har skjedd på mobilen ( haha )

♦ Klær som ikke passer ( når du tenker i butikken " den sitter sikkert fint " og når du kommer hjem for å ta den på så ser man ut som en sprekt pølse.

 

JEG SATT FAST I SVERIGE

Hei dere♥ Jeg tenkte å lage videoblogg til dere som jeg kort forklarte hvorfor jeg er blitt plutselig blitt borte men det finnes da grenser for mye trøtthet det går ann å vise. Det har seg sånn at jeg har ikke sovet et sekund i natt, pågrunn av en heftig forskjølelse, dermed er målet å være våken i 30 timer.. iiik.I det siste har jeg blandt annet prøvd å ta meg en tur sverige, ja jeg sier prøvd. Det har seg sånn at jeg og mamma skulle ta en liten jentetur til Sverige slik at jeg kunne få kjøpt meg min kjære ProPud, den lykken varte IKKE lenge for å si det sånn. Da mamma var på vei for å plukke meg opp så begynte bilen å lage merkelig lyd så vi tok med oss pappa for å forsikre oss.. haha. Da vi hadde vært å handlet litt småvarer skulle vi videre til maximat så ville ikke bilen starte. JA vi satt stuck i Sverige. Jeg må le for det er så typisk min flaks. Det endte med etter ca 3 timer ble vi hentet av Falck som kjørte oss hjem til Fredrikstad.


I dag kommer ikke Anders hjem før ikveld, så jeg tar turen hjem til mamma og pappa for å spise middag ( penger spart.. haha ) 
Jeg har planer om å videoblogge litt i dag. Tanken har slått meg ved å videoblogge en gang i uka. Hvordan høres det ut ?

TILBAKE


Nå er jeg endelig tilbake etter en liten pause som jeg trodde jeg trengte, som jeg da ikke gjorde. 
Imens jeg har vært borte har jeg gått på en slags suppe diett som jeg trodde skulle funke fett, som da ikke gjorde det.
Jeg har vært utrolig fokusert på å bli kvitt de siste julemiddagene at kroppen ville ikke følge med.
Sist jeg var på sykehuset ble jeg på en måte satt tilbake på skolebenken og ble forklart nøye hvordan min kropp jobber etter det jeg veier,kjønn,alder osv... noe som var utrolig lærerikt.-Snakkes♥

BILDEDRYSS FRA SØNDAGSTURNå er det ikke så lenge siden jeg kom inn døren fra 2 timers gåtur. Det var utrolig godt å få kommet seg ut å bare ta masse randome bilder. Senere i dag blir det til å bake litt og slappe av resten av kvelden, for å kunne være klar til ny uke som blir virkelig treningsfokus for meg.

HVA SKAL DERE I DAG ?

EN GANSKE CHILL MORGEN

God morgen dere♥
Først og fremst vil jeg bare takke for fine meldinger & kommentarer jeg fikk i går, det setter jeg veldig stor pris på.

I dag startet dagen med å få kjæresten til jobben, jeg var helt i tåka så håpet på litt flere timers søvn men det gikk ikke. Så var det bare å komme seg opp for å spise frokost. Siden 07.30 sitter jeg stuck i sofaen enda, jeg kjenner at energien er bare ikke på plass i dag men planen er å få ryddet og vaske i leiligheten for nå trengs det. Håper på en lang gåtur senere, ingenting er bedre enn å lufte hodet & kropp.

Senere i dag er vi invitert på middag hos mammaen til Anders, så det blir nok veldig koselig.
Gjerne kom med forslag til hva jeg kan blogge om videre, kjenner jeg går tom for ideer her.. haha

DENNE DAGEN TRENGTE JEG

Utrolig at jeg kommer med første innlegg først nå! Men bloggen ble litt nedprioritert i dag pågrunn av at i dag har jeg endelig møtt favoritt jentene mine igjen.
Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor vi ikke møtes oftere når vi bor i samme by. Hvorfor skal jeg være i leiligheten og vaske når det allerede er rent nok fra før ? ( som oftest da.. ) Nei dette må vi bli flinkere på, for jeg har hatt en så utrolig bra dag! Kamera ble selfølgelig med, men må desverre medele at i dag var også dagen for å ikke være fotogen men ble noen greie hvis det er lov å si.

Dagen startet med å møte jentene på La Baguette. Selfølgelig var jeg den første som kom å var litt loner der i noen minutter så endte det fort når de kom at magen rumla når alle rundt slafser i seg i en baguett. Etterhvert må jeg bare avbryte samtalen " ehh blir dere med på et par bilder eller " haha selfølgelig var nok ikke det spørsmålet et stort sjokk nå som jeg har begynt å blogge igjen.. så godjentene ble faktisk frivillig med på et par bilder i regnværet.Kjenner at for både kroppen og hodet det var godt å komme seg litt ut å bare chille med jentene igjen. For det finnes jo egentlig grenser for hvor lenge man bør være inne i leiligheten også. Særlig når man står opp samtidig som kjæresten for han skal på jobb, da kan dagene bli veldig lange. Jeg trodde denne dagen skulle starte bra og ende bra men på vei hjem fikk jeg en litt trist nyhet som jeg ikke vet hvordan jeg skal forholde meg til egentlig. Resten av kvelden blir bare til å lage seg en god kopp te, pledd og en god film.

ENDELIG SKJEDDE DET DENNE MORGEN.

God morgen dere♥

Eller skal jeg si formiddag? Fra da jeg skrev forrige innlegg igår klarte jeg virkelig ikke å ha øyne oppe lenger. Jeg er virkelig sliten for tiden, så det var virkelig godt med en del timers søvn. Har du følt at du har vært i en sånn periode der hvor du skal legge deg tidlig for å komme deg i rutiner men så våkner du hele tiden? ja der har jeg vært.. så håper virkelig på at nettene fremover blir bra med søvn og ikke film maraton. 

Senere i dag blir det egentlig bare litt små handling av mat til resten av helgen, det er typisk meg å glemme småting i butikken nesten hver gang.
Håper at handlingen ikke tar all energien min for da blir det nok litt småting som må gjøres i leiligheten.

MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDEN! HER

-Snakkes♥

HVORDAN ER DET MULIG ?

Hei dere♥

I et innlegg har jeg skrevet at jeg skulle få tak i en lader til kameraet mitt, hvem kunne tro at det skulle være så vanskelig ? Det viser seg at man ikke kan få en helt vanlig lader, dermed måtte jeg betale mer for en adapter som lommeboka egentlig ikke tålte.. hehe. 
Serriøst hvor dum går det ann å bli? Jeg klarte å ta i feil batteri, dermed ble hele " laderen " smelta så det kunne gått sikkelig galt.. takk for forståelse Japan photo for å si det sånn liksom.I dag har jeg satt av dagen på å vaske klær, jeg har ungått det i mange dager så nå er det nok på tide.
Videre blir det nok bare å slappe av med god mat og tv med godgutten.♥

HVA FINNER DU I VÅRT KJØLESKAP ?

Mister du motivasjonen til god og sunn mat noen ganger?  Ja jeg også. Derfor blir jeg så inspirert når noen andre blogger om hva de har i kjøleskapet.
I går tidlig satt jeg en god stund og planla hva jeg og Anders skal ha til middag for hele uka. Nå er kjølekskapet fylt opp med mye godsaker.
Jeg er fryktelig avhengi og å mellommåltider så som dere sikkert kan se er Propud en fast vare her hjemme.

♥ Her er litt av det som ble handlet inn i går♥HVA ER DET BESTE DU KAN HA I KJØLESKAPET ?

BABBEL PÅ MORRAN

God morgen dere ♥

I dag er vel dagen hvor folk har startet på jobb/skole, jeg må si at jeg er litt glad at jeg bestemmer over hvordan dagene mine skal være. Iallefall i dag.. hehe.
Jeg har allerede vært våken i noen timer, noen netter har jeg tendens til å våkne og ikke få sove igjen. ( Utrolig irriterende ). Har en liten anelse om at jeg har sykt dårlig døgnrytme.. men siden kjæresten min har hatt juleferie så har det vært en del netter med filmtitting og da kan søvna bli litt nedprioritert.Selfølgelig har jeg klart å miste laderen til kamera mitt så i dag vet jeg iallefall hva jeg skal kjøpe. Så fort mamma har våknet skal vi ta turen til sarspborg for jeg er virkelig nødt til å skaffe meg busskort nå som jeg bor i skogen ( omtrent ). også er jeg blitt lovet en tur innom Rygge for å handle litt små ting til leiligheten.

ER DET NOE DERE VIL JEG SKAL BLOGGE OM ? tar i gjerne mot tips!

ENKEL GRUNN TIL AT JEG IKKE FEIRET NYTTÅRSAFTEN

Hei kjære dere♥

Litt sen med dette innlegget men det er enkel grunn for det og det er at jeg er dårlig. Jeg har liksom null energi i det ene øyeblikket også kan jeg sitte oppreist i en liten stund og føle at jeg har løpt et maraton etterpå, en bra start på 2017. Jeg og Anders hadde egentlig planer om å ha den festen men det ble liksom bare en snakkis, men jeg tenker at det er like greit at det ikke ble av noe i år. Dermed tok vi turen til mamma og pappa og har koset oss her.Hvert år som mange andre år har jeg et nyttårsforsett og det er og bli flinkere med mat og trening. I 2016 har jeg egentlig vært ganske flink med maten om jeg skal si det selv men treninga ble satt litt til side etter at jeg og Anders ble samboere. Jeg gleder meg til å ta med dere inn i det nye året, har en følelse på at dette året blir bra som alle andre år.. haha
 

FOR DE SOM TROR DET ENKELT

Når jeg har sett på noen programmer så er det så utrolig mange som forteller seerne at det å gå ned et par kilo er så utrolig enkelt. Jeg kjenner frustrasjonen kommer når jeg egentlig bare tenker på det. Det er helt sikkert enkelt for de som har en livsstil som er å trene 7 ganger i uka hele året, og spise grønnsaker til de blir grønne. Men hva med oss som ser på og ikke har den livsstilen ? hva med de menneskene som faktisk sliter og lever i sin egen boble, sin egen matboble og ikke kommer ut av den.
 

Jeg har vært der,den lille matboblen. Hvor hele livet ditt handler om mat og ingenting annet. For nesten 1 år siden klarte noen å sprekke denne boblen og klarte å få meg til å se realiteten. For hvor hadde jeg vært i dag hvis jeg forsatt hadde vært stuck i denne boblen, som jeg har vært i 13 år? spør du meg så spør jeg deg.Har du noen spørsmål, gjerne still meg!♥

NR? ANER IKKE..

Er du den som laga deg blogg for mange år siden og slettet og begynt om igjen, ja det er også meg bare jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har gjort det.

Thea Olavesen, 21 år og bor i Fredrikstad.
Her kommer jeg til å skrive om mye om min hverdag som er en jobb i seg selv og foto.snakkæs♥Hei! Mitt navn er Thea Olavesen, 21 år & er fra Fredrikstad. Her på Bloggen skriver jeg mest om hverdagen,sminke,tips,livsstilsendring og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: thol-96@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits