THEA´S TIPS

Hei dere♥

I dag vil jeg gjerne komme med tips av et produkt jeg virkelig elsker, nemlig Caster oil
Caster oil er lakseolje og kan brukes til så mye som hud, muskelsmerter og hårvekst.

Jeg bruker dette produktet på vipper og bryn. For litt over et halvt år siden måtte jeg ty til å legge meg under kniven. Jeg hadde nemlig en kul over det ene øyenbrynet og det vil jo da si at halve brynet mitt ble borte. Jeg har latt det gro sin gang men dette tar jo evigheter som dere jenter vet. Så nå har jeg virkelig gått inn for å gå inn i prosessen med caster oil og faktisk bare etter et par dager kan jeg se forskjell.

Jeg påfører den først på bryn med maskarabørsten og da børster jeg brynene og gnir det godt inn før jeg påfører det på vippene akkuratt som en maskara. 


            FØR er uten noe som helst                                                                                  -            ETTER er med øyenbrynspenn


BRUKER DERE DENNE ?

MINE HÅRPRODUKTER

Hei dere♥

Jeg har alltid hatt problemer med slitt hår, jeg kunne klippet meg men det ble like ille etter en uke. Heldigvis ga jeg å gi John Freida en sjangse. Jeg angrer ikke et sekund. Håret mitt har aldri vært bedre enn det har vært nå. Jeg prøver å kure håret mitt 2-3 ganger i uka, det gir et veldig bra resultat.

MINE BESTE TIPS FOR Å UNGÅ SLITT HÅR:

♥ Kure håret et par ganger i uka.
♥ Ikke ha håret i vanlig hestehale om natten.
♥ Børst håret hverdag ( selvom det er et slit )
Ikke vask håret hverdag.
♥ Bruk Shampo i hodebunnen og Balsam i tuppene.

 

HAR DU PRØVD DISSE PRODUKTENE FØR ?

ANSIKTMASKE ANBEFALING 


♥THE GOOD FACEMASK♥

 

Jeg har egentlig vært besatt av JORGOBE black peel of mask, den har jeg liksom elsk/hat forhold til men så etter har å gitt denne formula produktet i gaver og har hørt veldig mye bra om den så tenkte jeg kanskje det var en ide å faktisk prøve det jeg har kjøpt til andre. Det angrer jeg ikke på et sekund.  Denne masken skal rense porer, urenheter og roe ned irritert hud, jeg føler selv at den gjør akuratt det. Må tilføye at den lukter ganske godt i forhold til mange andre ansiktmasker.

HAR DU PRØVD DENNE ?Hei! Mitt navn er Thea Olavesen, 21 år & er fra Fredrikstad. Her på Bloggen skriver jeg mest om hverdagen,sminke,tips,livsstilsendring og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: thol-96@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits